Contact Opnemen

Herenmode Heitse

Vindt u het belangrijk om altijd goed verzorgd voor de dag te komen? Kom dan langs bij Herenmode Heitse, voor een update van uw garderobe. Wij zijn gespecialiseerd in herenkleding voor mannen vanaf 30 jaar en verkopen verschillende maten. U vindt in onze winkel in Heythuysen enkel kwalitatieve kleding van goede merken. Wenst u er ook goed en verzorgd uit te zien? Dan komt u natuurlijk naar Herenmode Heitse in Heythuysen! Wanneer en/of hoe laat dat maakt voor ons niets uit wij staan voor u klaar. Maak vrijblijvend telefonisch een afspraak op : 06-51 775 447

 

Assortiment

U vindt in de winkel een ruime keuze gelegenheidskleding zoals colberts en broeken. Ook voor uw vrijetijdskleding bent u bij ons aan het goede adres. Denk hierbij aan overhemden van Ledub en BB-chum, broeken van Gardeur, vesten, hemden, t-shirts en truien van merken zoals Meyer broeken, Marvelis, Meantime, Steven van Vliet en Redpoint. Een goede outfit maakt u af met mooie accessoires zoals een sjaal, bretel of bijvoorbeeld een hoed van Hatland. Bij de inkoop van onze kleding gaan wij altijd voor een hoge kwaliteit en een scherpe prijs.

Verschillende maten

Goed passende kleding maakt een wereld van verschil. Daarom vindt u in onze winkel alle verschillende standaardmaten. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor uiteenlopende stijlen van modieus tot klassiek. Herenmode Heitse is gespecialiseerd in broeken en colberts van goede kwaliteit. Kom gerust eens langs om te passen.

Passie voor het vak

De eigenaar heeft velen jaar ervaring en een passie voor het vak. Bovendien weet hij alles van kwaliteit, laat u adviseren over maten, materialen, merken en kleurgebruik. U wordt altijd goed geholpen en kunt altijd rekenen op een persoonlijke service.

De drie kenmerken van Herenmode Heitse:

  

Kwaliteit

Met zijn jarenlange ervaring weet Marcel alles van kwaliteit en goede materialen.

  

Scherp geprijsd

Door een goede inkoop kunnen we onze kleding zeer scherp prijzen.

  

Voor iedereen

Wij verkopen colberts en broeken in veel verschillende standaardmaten, maar een buikje mag ook.

Bij Herenmode heitse vindt u ook accessoires zoals herenhoeden van Hatland

Kom langs bij onze herenmodezaak in Heythuysen, Midden-Limburg!

Openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10.00 – 17.30

Woensdag: 10.00 – 17.30

Donderdag: 10.00 – 17.30

Vrijdag: 10.00 – 17.30

Zaterdag: 10.00 – 16.00

Zondag: Gesloten

 Contact


Wanneer u het contactformulier invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herenmode Heitse
Het Carillon 7
6093 EZ Heythuysen

06-51775447

info@herenmodeheitse.nl

Routebeschrijving